Loša iskustva na svadbama: Zlobni svet ismevanja ljudi

Izvor: Danas, 08.Okt.2019, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loša iskustva na svadbama: Zlobni svet ismevanja ljudi

BBC Three/istock Mlada i mladoženja – u pozadini su ljuti emodžiji Zamislite ovo. Upravo ste se venčali, uživate u mladenačkim utiscima i prisećate se ceremonije. Poruke s čestitkama i dalje pristižu i osećate se potpuno blaženo. A sad zamislite da neko u grupi na društvenoj mreži objavi fotografiju vaše haljine, ili izbor jelovnika kojim ste […] Članak Loša iskustva na svadbama: Zlobni svet ismevanja ljudi se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Loša iskustva na svadbama: Zlobni svet ismevanja ljudi

Izvor: Radio 021, 08.Okt.2019

Da li je ovo najgori svadbeni trend do sada..BBC Three/istock Mlada i mladoženja - u pozadini su ljuti emodžiji..Zamislite ovo. Upravo ste se venčali, uživate u mladenačkim utiscima i prisećate se ceremonije. Poruke s čestitkama i dalje pristižu i osećate se potpuno blaženo...A sad zamislite...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.