Los Anđeles dobija robnu kuću bez - robe

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Sep.2017, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Los Anđeles dobija robnu kuću bez - robe

Američka trgovinska firma "Nordstrom" otvoriće idućeg meseca u Los Anđelesu robnu kuću bez i jednog jedinog komada robe.

Ta firma iz Sijetla koja ima lanac robnih kuća sa skupom i luksuznom odećom, kaže da će joj to biti prva "konceptualna radnja".

U toj prodavnici će raditi "lični stilisti" koji će po svojoj proceni mušterija i u dgovoru s njima naručivati artikle potrebne klijentima.

"Nordstrom" kaže da će mušterije u toj prodavnici moći >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da na kompjuterima "on-lajn" biraju i kupuju robu i preuzimaju je istog dana.

Uz to će im biti ponuđene usluge krojača i manikir. Nova prodavnica će se prostirati na svega 279 kvadratnih metara, dok prosečne robne kuće "Nordstroma" imaju površinu od po 13.000 kvadratnih metara.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Los Anđeles dobija robnu kuću bez - robe

Izvor: N1 televizija, 11.Sep.2017

Američka trgovinska firma "Nordstrom" otvoriće idućeg meseca u Los Anđelesu robnu kuću bez i jednog jedinog komada robe...Ta firma iz Sijetla, koja ima lanac robnih kuća sa skupom i luksuznom odećom, kaže da će joj to biti prva "konceptualna radnja". U toj prodavnici će raditi "lični stilisti",...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.