Lopovi seju strah u Bačkim Vinogradima

Izvor: Kurir, 12.Okt.2012, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lopovi seju strah u Bačkim Vinogradima

Najnovija krađa desila se u sredu, kada su nepoznati lopovi pokrali 200 kilograma bakarne žice iz tamošnje trafo-stanice, zbog čega je bez struje bilo ostalo 70 domaćinstava u ovom naselju od 5.000 stanovnika

NOVI SAD - U naselju Bački Vinogradi na severu Vojvodine krađe su toliko učestale da meštani žive u strahu i uveče ne izlaze na ulicu, izjavio je predsednik te mesne zajednice Janoš Pek.

Najnovija krađa desila se u sredu, kada su nepoznati lopovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pokrali 200 kilograma bakarne žice iz tamošnje trafo-stanice, zbog čega je bez struje bilo ostalo 70 domaćinstava u ovom naselju od 5.000 stanovnika. Meštani struju nisu imali od srede ujutro do četvrtka popodne, a prema nezvaničnim informacijama, policija je pronašla počinioca, kazao je Pek.

"Lopovi kradu sve što se da pomeriti, pa čak i traktore. Najveći problem je što policija na Paliću raspolaže sa svega jednim vozilom, što nije dovoljno da bi u svim naseljima mogli da patroliraju. Desi se i da ljudi iz policije posao obavljaju koristeći svoja privatna vozila, imamo dobru saradnju sa njima", kazao je Janoš Pek.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

B. Vinogradi: Kradu sve što se pomera!

Izvor: Vesti-online.com, 12.Okt.2012

U naselju Bački Vinogradi na severu Vojvodine krađe su toliko učestale da meštani žive u strahu i uveče ne izlaze na ulicu, izjavio je predsednik te mesne zajednice Janoš Pek...Najnovija krađa desila se u sredu, kada su nepoznati lopovi pokrali 200 kilograma bakarne žice iz tamošnje trafo-stanice,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.