Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Apr.2020, 20:32

Lončar o Vučiću i virusu: Sam je tražio da se poštuju sve procedure

Ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar izjavio je večeras da je predsednik Srbije Aleksnadar Vučić sam tražio da se u njegovom slučaju sprovedu sve procedure u kontroli eventualne zaraze koronavirusom.

Vučić je u sredu objavio da je njegov sin zaražen koronavirusom, a Lončar je za Radio-televiziju Srbije kazao da on kao ministar zdravlja garantuje da su sve procedure sprovedene.

"Ako nešto nije ispoštovano, ja treba da odletim kao ministar zdravlja. Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Vučić je sam tražio da se ispoštuju sve procedure i da se struka prema njemu odnosi kao prema svakom građaninu", rekao je on.

Istakao je da su "apsolutno" svi kontakti zaraženog (Vučićevog sina) provereni.

"Kriv će biti Zlatibor Lončar jer kao ministar dravlja nije sproveo proceduru. Treba da bude kaženjen, da bude sankcionisan - sve što treba. Ovde niko nije toliko neogovoran, vidite kako mi radimo", dodao je Lončar.

Vučić je ranije danas u Nišu izjavio da će biti testiran na koronavirus "ako postoji bilo kakva šansa".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.