Lončar: Nisam zadovoljan ishranom u porodilištima

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Apr.2015, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lončar: Nisam zadovoljan ishranom u porodilištima

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas u Kraljevu da je nezadovoljan ishranom u porodilištima u Srbiji i najavio da će odgovorni za propuste u Ginekološko akušerskoj klinici u Višegradskoj, u Beogradu, biti sankcionisani.

"Video sam danas jednu sliku iz GAK-a u Višegradskoj i posle svega što je urađeno i detaljnih uputstava koje smo dali, imali smo jedan sramotan propust. Oni koji nisu ispoštovali proceduru u ovom porodilištu biće sankcionisani“, rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je Lončar.

Ministar zdravlja je naglasio da se jedan deo propusta odnosi na tehničko-ekonomski centar u kojem se priprema hrana, dok je drugi deo propusta na samoj klinici.

"Trenutno prebacuju odgovornost jedni na druge, jedni kažu da su poslali hranu, a da nije raspoređena, drugi da ona nije poslata. U narednna dva dana će se utvrditi ko je u pravu", rekao je Lončar i naglasio da to mora da se ispravi.

Lončar je takođe naveo da je njegov pomoćnik pre par dana bio u porodilištima Narodni front i Dragiša Mišović i da tom prilikom nije utvrdio nikakve nepravilnosti.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lončar: Nisam zadovoljan ishranom u porodilištima

Izvor: Blic, 28.Apr.2015

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas u Kraljevu da je nezadovoljan ishranom u porodilištima u Srbiji i najavio da će odgovorni za propuste u Ginekološko akušerskoj klinici u Višegradskoj, u Beogradu, biti sankcionisani..."Video sam danas jednu sliku iz GAK-a u Višegradskoj i posle...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.