Izvor: Piplmetar.rs, 02.Mar.2024, 21:32

Lola iz Bosne ima samo kombi, već 7 meseci živi u njemu i radi puno radno vreme: „Nije život za svakoga…“

M. P.


Priča da mu je najbolja investicija vreća za spavanje, jer se temperature noću spuštaju na minus 20, dok je u njegovom kombiju oko nula stepeni

„Kombi je jedino što ja posedujem i gde živim i ujedno radim puno radno vreme„, priča Lola sa Balkana koji je već neko vreme u Americi, a poslednjih sedam živi u automobilu. Kako dodaje, nikakav problem nije po sredi, već mu ovakav životni stil ,,jednostavno odgovara“. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << /> Priča da mu je najbolja investicija vreća za spavanje, jer se temperature noću spuštaju na minus 20, dok je u njegovom kombiju oko nula stepeni. U istom kombiju, jede i spava, dok na osnovu snimaka, zaključujemo da iznajmljuje sobu u hotelu kada treba da se okupa i opere veš.
Priča da je kirija u Americi izuzetno skupa, kao i da mu život u kombiju odgovara i jer ,,voli da sačuva pare, ali i da ima svoju slobodu“.
– Mogu da radim i živim bilo gde – priča ovaj Lola, za kog pretpostavljamo da je iz Bosne s obzirom da u jednom od videa spominje ,,da kod njih (Bosni) u supermarketu nema toga..“.
Iako nije jasno definisao čime se bavi u Americi, na osnovu snimaka koje objavljuje, zaključuje se da je njegov posao opet – vezan za automobil. 
Trenutno živi u Krajslerovom kombiju iz 2008. godine, koji je kako navodi ,,vrlo prostran i komforan“, te je zaprepašćen kako sve ,,radi „.
U njemu spava, jede, i uživa u kafi sa najlepšim pogledom. Ne spori da ovakav život nije za svakoga, a njemu je trebalo oko nedelju do dve da se navikne.
Najveći problem mu predstavlja potražnja parkinga, a i na dosta mesta nije dozvoljeno spavati u automobilu.
U hotel jedino ide kada je noć veoma hladna, pa mu ni vreća za spavanje ne pomaže.

(Telegraf Biznis)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.