Lokalizovan požar u pogonu za reciklažu

Izvor: Beta, 08.Sep.2020, 21:14

Lokalizovan požar u pogonu za reciklažu

Vatrogasci u Beogradu lokalizovali su požar koji je izbio večeras oko 18.45 časova u pogonu za reciklažu fabrike "Trudbenik" u beogradskoj opštini Palilula.U saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) navodi se da niko nije povredjen.Gust crni dim vidljiv je iz centra Beograda, a u toku je dogašivanje požara.Dodaje se da u intervenciji učestvuje 25 vatrogasaca-spasilaca sa osam vatrogasnih vozila.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Požar u Beogradu, nema povređenih

Izvor: Radio 021, 08.Sep.2020

U požaru koji je večeras izbio u pogonu za reciklažu fabrike "Trudbenik" u Beogradu nije bilo povređenih, potvrdio je MUP...Vatrogasci su lokalizovali požar na Paliluli, u blizini Slanačkog puta...Kako je saopšteno, u intervenciji je učestvovalo 25 vatrogasaca-spasilaca sa osam vatrogasnih vozila...Trenutno...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.