„Lodži“ stigao u Ženevu

Izvor: Blic, 06.Mar.2012, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Lodži“ stigao u Ženevu

Zbog svoje niske cene, ali i solidnog kvaliteta, „dačije“ su veoma popularne na našem tržištu. Da li će tako biti i sa najnovijim modelom?

Reč je o mini-venu „lodži", modelu koji po tradiciji ovog proizvođača nudi puno prostora po poštenoj ceni. Dug je svega 4,5 metara, a u unutrašnjosti ima sedam sedišta raspoređenih u tri reda, pri čemu čak i u zadnjem redu mogu sedeti dve odrasle osobe. Pri tom, sve to prati i solidan prtljažnik čija zapremina varira >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od 207 do 827 litara. Kada su u pitanju motori, kupcima su na raspolaganju poznati benzinac od 1.6 litara, ali i savremeni turbo-agregat od 1.2 litra i 105 KS. Što se tiče dizelaša, u ponudi je poznati 1.5 dCi u varijantama sa 90 i 110 konjskih snaga.

Povezane vesti: Zvanična fotografija "dačije lodži" Svetska premijera nove "Dačije" na "Trofeju Andros"

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.