Ljudi, ovo je za PLAKANJE: Konj na sahrani svog VLASNIKA uradio nešto što niko nije OČEKIVAO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2017, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljudi, ovo je za PLAKANJE: Konj na sahrani svog VLASNIKA uradio nešto što niko nije OČEKIVAO (VIDEO)

Pogledajte i uverite se i sami

Konj i njegov vlasnik su bili nerazdvojni sve dok ih nesrećni slučaj nije zauvek razdvojio. Dok je još bio živ, Vagner Figiredo de Lima i njegov konj su bili nerazdvojni. Kada je Vagner preminuo, konj je ostao potpuno sam.

Naime, Lima (34) je preminuo od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila nedaleko od njegove kuće u Paraibu, Brazil.

Članovi porodice i prijatelji preminulog su se okupili na njegovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sahrani da mu odaju počast. S obzirom na to da su svi oni znali koliko je konj značio Vagneru, odlučili su da i on bude uz njega tada.

Kada je vozilo sa kovčegom prolazilo pored povorke, činilo se kao da Sereno zna da njegovog prijatelja više nema. Sereno je počeo da šeta oko kovčeka i da ga njuši, a onda je zanjištao. Mnogima su u tom trenutku potekle suze na lice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.