Ljubomorni muž ubio voditelja tv emisije

Izvor: Kurir, 09.Mar.2013, 01:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubomorni muž ubio voditelja tv emisije

Gregorija Rodrigeza je iz vatrenog oružja ubio 41-godišnji Vejn Bengston, koji je potom pretukao svoju suprugu, zatim odveo dvogodišnjeg sina kod rođaka, a na kraju, prema nekim izveštajima, izvršio samoubistvo

MONTANA - Televizijskog voditelja emisije "Dnevnik lovca", američkog kanala "Sportsmen", ubio je suprug žene kod koje je bio u poseti, saopštila je u petak veče policija u gradu Vajtfišu u Montani.

Gregorija Rodrigeza je iz vatrenog oružja >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ubio 41-godišnji Vejn Bengston, koji je potom pretukao svoju suprugu, zatim odveo dvogodišnjeg sina kod rođaka, a na kraju, prema nekim izveštajima, izvršio samoubistvo.

Bengtonova supruga je rekla policiji da je Rodrigez bio poslom u gradu i da ju je posetio u kući njene majke u četvrtak uveče, kada se u kući pojavio i njen muž.

Nije saopšteno kako su se 43-godišnji Rodrigez i supruga ubice upoznali i u kakvim su odnosima bili.

Policija namerava da održi konferenciju za novinare tim povodom.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LJUBOMORA: Ubio televizijskog voditelja, kog je našao u kući svoje supruge

Izvor: Telegraf.rs, 09.Mar.2013

Vejn Bengston (41) je Gregorija Rodrigeza (43) ubio iz vatrenog oružja, a potom pretukao svoju suprugu i odveo dvogodišnjeg sina kod rođaka, a na kraju, prema nekim izveštajima, izvršio samoubistvo

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.