Ljubiša Bogdanović u kritičnom stanju

Izvor: Vesti-online.com, 10.Apr.2013, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubiša Bogdanović u kritičnom stanju

Stanje Ljubiše Bogdanovića (60), koji je u utorak ubio 13 svojih komšija u Velikoj Ivanči i pokušao da izvrši samoubistvo i dalje je kritično, rečeno je danas agenciji Beta u Urgentnom centru.

Život njegove supruge Javorke više nije u opasnosti, ali njeno stanje je teško, saopštila je dežurna ekipa Urgentnog centra.

Kako navode lekari, ona je operisana i smeštena je u šok sobu, a njeno stanje je "neznatno bolje".

Ljubiša Bogdanović (60) iz Velike Ivanče kod Mladenovca ubio je juče ujutru 13 osoba, bližu i dalju rodbinu, među kojima je i jedno dvogodišnje dete.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanje ubice iz Velike Ivanče kritično

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 10.Apr.2013

Stanje Ljubiše Bogdanovića (60), koji je u utorak ubio 13 svojih komšija u Velikoj Ivanči i pokušao da izvrši samoubistvo i dalje je kritično, rečeno je danas agenciji Beta u Urgentnom centru. Život njegove supruge Javorke više nije u opasnosti, ali njeno stanje je teško, saopštila...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Ubica iz Velike Ivanče kritično, žena van životne opasnosti

Izvor: Glas javnosti, 10.Apr.2013

BEOGRAD - Javorka Bogdanović (60) operisana je u Urgentnom centru i van životne je opasnosti dok je njen suprug Ljubomir Bogdanović (60) koji je u utorak ubio 13 osoba i nju teško ranio i dalje u kritičnom stanju i životno je ugrožen..."Operacija je završena, ona se probudila iz anestezije, trenutno...

Nastavak na Glas javnosti...

Šok i neverica u Velikoj Ivanči

Izvor: Studio B, 10.Apr.2013

Dan nakon velike tragedije rođaci nastradalih i meštani sela Velika Ivanča i dalje su u šoku...Sahrana trinaestoro ubijenih komšija, uz pomoć opštine i grada, biće organizovana najverovatnije u petak ili subotu...Inače, stanje Ljubiše Bogdanovića, koji je počinio nezapamćeni zločin i dalje...

Nastavak na Studio B...

Ljubiša Bogdanović i dalje u kritičnom stanju

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Apr.2013, 11:23

Zdravstveno stanje Ljubiše Bogdanovića je i dalje kritično, dok je stanje njegove supruge Javorke nešto bolje, saopšteno je danas iz Urgentnog centra.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.