Ljubili se dva dana bez prestanka

Izvor: Vesti-online.com, 15.Feb.2011, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubili se dva dana bez prestanka

Jedan par na Tajlandu oborio je svetski rekord u poljupcu tako što se ljubio skoro dva dana bez prestanka. Takmičenje je održano u tajlandskom letovalištu Pataja povodom svetog Valetina, Dana zaljubljenih.

Pobednici, 51-godišnji muškarac i 37-godišnja žena ostali su spojenih usana punih 46 sati, 24 minuta i devet sekundi i osvojili nagradu od 100.000 bata (2.400 evra) kao i dijamantski prsten vredan 50.000 bata.

Na početku takmičenja bilo je 14 parova koji su >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se, kako je vreme proticalo, sve više osipali, prenose strani mediji.

Prema strogim Ginisovim pravilima, parovi su morali da se sve vreme dodiruju usnama. Mogli su da piju isključivo pomoću slamke i da idu u toalet svaka tri sata. Nisu smeli ni da sednu, ni da se ispruže, ni da spavaju.

Prethodni rekord od 32 sata, sedam minuta i 14 sekundi koji su držali Kristina Rajnhart i Nikola Matović iz Nemačke.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.