Ljubila se s Brankicom u Zoni Zamfirovoj: Evo s kojim našim glumcem se zabavljala Marija Stokić

Izvor: Blic, 27.Jan.2017, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubila se s Brankicom u "Zoni Zamfirovoj": Evo s kojim našim glumcem se zabavljala Marija Stokić

Glumica Marija Stokić, o čijem poljupcu sa Brankicom Sebastijanović u filmu "Zona Zamfirova drugi deo" svi pričaju, četiri godine bila je u vezi sa našim popularnim glumcem.

Marija se do pre dve godine zabavljala sa Ivanom Mihailovićem, zvezdom serije "Vojna akademija".

Ona je tada bila poznata samo kao "studentkinja iz Svilajnca", a Ivan je dugo krio njen identitet. Tvrdio je da su i nakon raskida on i Marija ostali dobri prijatelji.

- To je negde bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << želja nas oboje. Shvatili smo da više ne ide i da je najbolje da se rastanemo. Vremenom se ljubav izgubila. Ostali smo dobri prijatelji, i dalje se viđamo, ali nismo zajedno. O njoj imam lepo mišljenje, baš kao i na početku naše veze. Trudio sam se da je ne eksponiram u javnosti - rekao je tada Ivan.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(FOTO) LJUBILA SE S KOLEGINICOM PRED CELOM SRBIJOM A evo s kojim GLUMCEM je bila u vezi sa 4 godine!

Izvor: Kurir, 28.Jan.2017, 12:07

...Glumica Marija Stokić, o čijem poljupcu sa Brankicom Sebastijanović u filmu "Zona Zamfirova drugi deo" svi pričaju, četiri godine bila je u vezi sa našim popularnim glumcem..Marija se do pre dve godine zabavljala sa Ivanom Mihailovićem, zvezdom serije "Vojna akademija", a on je dugo krio njen...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.