Ljubica Simić na čelu pančevačke rafinerije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Nov.2009, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubica Simić na čelu pančevačke rafinerije

PANČEVO - Diplomirani inženjer tehnologije Ljubica Simić imenovana je danas za novog direktora Rafineriji nafte Pančevo, saopšteno je iz rafinerije.

Dosadašnji direktor Vladimir Gagić postavljen je za direktora za tehničke i proizvodno-tehnološke poslove u rafineriji.

Kako je navedeno u saopštenju, Simićeva je imenovana za novog direktora zbog svog iskustva u sprovođenju investicionog programa u rafineriji, a kadrovske promene u tom preduzeću izvršene su >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u skladu sa utvrđenim planom modernizacije i realizacije investicionog programa. Simićeva (42) je rođena u Beogradu, gde je završila Tehnološko-metalurški fakultet i od 1996. godine zaposlena je u NIS-Rafineriji nafte Pančevo.

Radila je kao procesni inženjer, upravnik postrojenja Alkilacije i Klaus, upravnik kompleksa Fluidno-katalitičkog krekinga i direktor proizvodnje u rafineriji.

Posle toga je obavljala i poslove rukovodioca projekata u Direkciji za razvoj i investicije u rafineriji u Pančevu, kao i direktora za razvoj i investicije NIS-a u Novom Sadu, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Nova direktorka Rafinerije Pančevo

Izvor: B92, 19.Nov.2009

Pančevo -- Diplomirani inženjer tehnologije Ljubica Simić imenovana je za novog direktora Rafinerije nafte Pancevo, saopšteno je iz rafinerije... Kako je navedeno u saopštenju, Simićeva je imenovana za novog direktora zbog svog iskustva u sprovođenju investiciog programa u rafineriji, a kadrovske...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.