Izvor: Nezavisne Novine, 15.Apr.2021, 07:42

Ljubić za "Nezavisne": Mirni razlaz i unitarizacija nisu mogući

Božo Ljubić, predsjednik Glavnog vijeća Hrvatskog narodnog sabora (HNS), rekao je da prema ponašanju bošnjačke mainstream politike dalo bi se zaključiti da im odgovara svojevrsni status quo, barem kad su odnosi u FBiH u pitanju i postupno ovladavanje hrvatskom kvotom u institucijama FBiH i ...

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

"Pristupiti izmeni Izbornog zakona" Ljubić poručuje da BiH može opstati samo na dejtonskim principima

Izvor: Blic, 15.Apr.2021

Predsednik Glavnog veća Hrvatskog narodnog sabora Božo Ljubić izjavio je da u BiH nisu mogući ukidanje nacionalne ravnopravnosti, unitaristička država i razlaz na miran način, te da je stoga jedino rešenje da tri strane u BiH, odgovorno i u dobroj veri, pristupe izmenama Izbornog zakona.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.