Izvor: Nezavisne Novine, 25.Maj.2016, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubavniku koji je popio "vijagru" nije pružila pomoć

BANJALUKA – Banjalučka policija protiv S.D. (74) podnijela je Okružnom Tužilaštvu Banja Luka izvještaj zbog krivičnog djela nepružanje pomoći.

Kako je saopšteno iz CJB Banjaluka, policij  je 16. maja prijavljeno da se u Banja Luci u ulici Kragujevačkih i kraljevačkih žrtava, u dvorištu porodične kuće, nalazi beživotno tijelo F.G.

Dodaju da su nakon toga policija i mrtvozornik izašli na teren, te da poslije urađenog uviđaja i pregleda leša nije se >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << mogao utvrditi tačan uzrok smrti. Zbog toga je tužioc naložui obdukcija beživotnog tijela, koja je urađena dan poslije u Zavodu za sudsku medicinu i tom prilikom konstatovano je da je smrt nastupila usljed zastoja rada srčanog mišića.

“Na osnovu prikupljenih dokaza i obavještenja postoje osnovi sumnje da je S.D. iz Banja Luke, počinila gore navedeno krivično djelo, na taj način što, od 14. do 16. maja na navedenoj lokaciji, nije pružila pomoć svom poznaniku F.G. iako je to mogla učiniti bez opasnosti za sebe ili drugoga, kom je prilikom isti preminuo”, stoji u saopštenju CJB Banjaluka.

Mediji su ranije objavili da F.G. umro zbog “vijagre” koju je popio, te da je kobne noći otišao do komšinice S.D. i posljednji trenutak života dočekao je vodeći ljubav sa njom.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Srbac: Računovođa u školi prisvojio 25.000 KM

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Maj.2016, 13:19

BANJALUKA, SRBAC – Banjalučka policija podnijela je nadležnom tužilaštvu izvještaj protiv Saše Stojković (46) iz Srpca, računovođe u srbačkoj Osnovnoj školi “Jovan Jovanović Zmaj”...Kako je saopšteno iz CJB Banjaluka izvještaj je podnesen za krivična djela pronevjera, posluga i falsifikovanje...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.