Izvor: Blic, 19.Jun.2009, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liv Tajler pretila policijom ženi koja je vikala na dete

Američka glumica Liv Tajler izašla je na ručak i verovatno se nije nadala da će imati kratki obračun na ulici. Međutim, nakon što je prisustvovala sceni u kojoj je žena vikala na dete koje plače u kolicima, nije mogla samo da okrene glavu, prenosi "Dejli Mejl".

Glumica iz "Lord of The Rings", koja ima četvorogodišnjeg sina Mila, ušla je u "verbalni rat" sa nepoznatom ženom na Santa Monika bulevaru u Los Anđelesu. Tokom svađe, u kojoj je bilo i upiranja prstima i ljutitih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izraza lica, Liv je prišla ženi i kolicima i proverila kako je mala devojčica, pre nego što je zapretila da će pozvati policiju. To očiglednio nije odgovaralo starijoj ženi, koja je detetu najverovatnije baka ili dadilja.

Nakon što je rekla svoje, Liv je nastavila svojim putem, dok je žena nastavila da viče na Liv Tajler.

Reakcija Liv Tajler ne bi trebalo da bude iznenađenje, s obzirom na to da je ona uključena u brigu o deci i aktivni je član Humanitarnog fonda Ujedinjenih nacija za decu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.