Izvor: Nezavisne Novine, 03.Jun.2020, 18:34

Linta: Legalizovanje "Za dom spremni" - identifikacija sa NDH

BEOGRAD - Predsjednik Odbora Skupštine Srbije za dijasporu i Srbe u regionu Miodrag Linta ocijenio je da Hrvatska, legalizovanjem pozdrava "Za dom spremni", sebe u potpunosti identifikuje sa Nezavisnom Državom Hrvatskom (NDH) i na taj način opravdava počinjeni genocid nad Srbima u Drugom svjetskom ratu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Linta: Legalizovanjem pozdrava "Za dom spremni" Hrvatska sebe identifikuje sa NDH

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jun.2020

Predsednik Odbora za dijasporu i Srbe u regionu Skupštine Srbije Miodrag Linta ocenio je da presuda Visokog prekršajnog suda da pozdrav "Za dom spremni" na početku Tompsonove pesme "Bojna Čavoglave" nije prekršaj jeste jedan u nizu dokaza da je Hrvatska po svom karakteru "ustaška država" utemeljena...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.