Linkedin: Prihodi i dobit iznad očekivanja

Izvor: Blic, 06.Avg.2013, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Linkedin: Prihodi i dobit iznad očekivanja

Profesionalna društvena mreža Linkedin ostvarila je u drugom kvartalu, prihode od 363,7 miliona dolara, što je rast od 59 odsto u odnosu na prethodnu godinu, dok čista dobit iznosi 3,7 miliona dolara.

Analitičari su u proseku procenjivali da će kompanija imati promet od oko 354 miliona dolara uz dobit od tri miliona, prenosi portal ssebiz.eu.

Najveći izvor prihoda za Linkedin, koji sada ima oko 238 miliona korisnika, je Talent Solutions, niz usluga za kompanije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koje traže odgovarajuće radnike.

Prihod od tih usluga porastao je 69 odsto u proteklih godinu dana, na 205,1 milion dolara.

Od reklama Linkedin je ostvario prihod u iznosu od 73 miliona dolara, što je 36 odsto više nego godinu ranije, dok je od pretplata za premium članstvo ostvario 73 miliona dolara prihoda, odnosno 68 odsto više nego godinu ranije.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Linkedin: Prihodi i dobit iznad očekivanja

Izvor: Dzungla.org, 06.Avg.2013

Profesionalna društvena mreža Linkedin ostvarila je u drugom kvartalu, prihode od 363,7 miliona dolara, što je rast od 59 odsto u odnosu na prethodnu godinu, dok čista dobit iznosi 3,7 miliona dolara.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.