Linebah: Divlje zveri pobegle iz ZOO vrta, medved ubijen

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jun.2018, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Linebah: Divlje zveri pobegle iz ZOO vrta, medved ubijen

Nemačka policija ubila je medveda i traga za dva lava, dva tigra i jaguarom koji su danas pobegli iz zoološkog vrta u gradu Linebah, u blizini Trira na zapadu zemlje.

Iz trirske policije za ovu agenciju je rečeno da se veruje da se sve odbegle životinje i dalje nalaze na području zoo vrta u gradu koji je blizu granice sa Luksemburgom i Belgijom, ali da lokalno stanovništvo upozoreno da ostanu u domovima dok ne budu sigurni da je napolju bezbedno.

Prethodno je policija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << obližnjeg grada Prim potvrdila navode lokalne televizije SWR da su velike divlje mačke pobegle iz zoo vrta koji se nalaze u brdskom području Ajfel.

AP navodi da se iz uprave zoo vrta niko ne javlja na telefonske pozive, a policija nije objavila nikakve dodatne detalje. Navodi se da nije jasno na koji način su životinje pobegle.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

ZAVRŠENA VELIKA POTRAGA U NEMAČKOJ: Divlje zveri vraćene u zoo vrt, jedan medved ubijen!

Izvor: Kurir, 01.Jun.2018

Dva lava, dva tigra i jaguar, koji su danas pobegli iz zoološkog vrta u gradu Linebah, vraćeni su u svoja staništa, a nemačka policija je ubila odbeglog medveda.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.