Lindzi Lohan osuđena na 30 dana zatvora

Izvor: Blic, 02.Nov.2011, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lindzi Lohan osuđena na 30 dana zatvora

Američka glumica Lindzi Lohan osuđena je danas u Los Anđelesu na 30 dana zatvora zbog kršenja propisa uslovnog puštanja na slobodu.

Lindzi je priznala da je prekršila uslovnu slobodu i propustila nekoliko sastanaka u centru za socijalni rad za žene, gde je trebalo da obavlja društveno koristan rad zbog krađe ogrlice.

Dvadesetpetogodišnja glumica dobila je odlaganje od nedelju dana za početak odsluženja kazne zbog profesionalnih obaveza i pojaviće se u zatvoru >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << devetog novembra.

Sudija višeg suda Stefani Sotner dozvolila je zvezdi da bira između 300 dana zatvora i smanjene zatvorske kazne od 30 dana uz strog program društveno korisnog rada.

Lohanova se odlučila za kraći zatvor. Ona treba da se pojavljuje pred sudom jednom mesečno od decembra do maja, a između svakog pojavljivanja da

obavi 12 dana rada u mrtvačnici u Los Anđelesu i da održi četiri seanse sa psihoterapeutom.

Lindzi Lohan je pod sudskom prismotrom još od 2007. godine kada je

dva puta uhapšena zbog vožnje u pijanom stanju.

Povezane vesti: Lindzi Lohan vraćena u zatvor Lindsi Lohan počela izdržavanje zatvorske kazne Lindzi Lohan osuđena na 90 dana zatvora

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.