Lindizi Lohan:Srećna sam jer idem na terapiju

Izvor: Mondo, 10.Apr.2013, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lindizi Lohan:Srećna sam jer idem na terapiju

Gostujući u Letermanovoj emisiji, problematična glumica nije rekla koji problemi su je naveli da krene na terapiju, ali kaže da joj takvo iskustvo prija, čak iako je sud naredio.

"Iskreno, najsrećnija i najzdravija sam kada radim", rekla je Lindzi u emisiji "The Late Show with David Letterman".

Ona je objasnila da je dobila priliku da se fokusira na ono što voli životu i da to nije loša stvar, već blagoslov.

Lindzi Lohan (26) izbegla je zatvorsku kaznu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << prošlog meseca kada je postigla nagodbu na sudu. Sud joj je naredio da krene na odvikavanje od alkohola i narkotika i da često posećuje psihijatra.

Tokom gostovanja u Letermanovoj emisiji u koju je došla da bi promovisala film "Scary Movie V", lepa glumica je uspela da izbegne da odgovori na neka nezgodna pitanja.

"Koliko puta si bila na rehabilitaciji do sada?", pitao je voditelj, a ona je opušteno odgovorila da je nekoliko puta bila kod psihijatra.

Na pitanje da li će sada biti drugačije, glumica je ostala nema. Iako nije htela da priča opširno o tome, Leterman je nastavio i dalje da je "peče" pitanjima, vezanim za njen oporavak.

Pogledajte intervju.



(MONDO, foto YouTubescreenshot)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Lindzi Lohan:Srećna sam jer idem na terapiju

Izvor: Mondo, 10.Apr.2013

Gostujući u Letermanovoj emisiji, problematična glumica nije rekla koji problemi su je naveli da krene na terapiju, ali kaže da joj takvo iskustvo prija, čak iako je sud naredio..."Iskreno, najsrećnija i najzdravija sam kada radim", rekla je Lindzi u emisiji "The Late Show with David Letterman"...Ona...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.