Izvor: Nezavisne Novine, 16.Okt.2016, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lili Alen i Mark Ronson ponovo u studiju (FOTO)

Lili Alen i Mark Ronson sarađivali su 2006. godine na hit albumu „Alright, Still“, čime su započeli dugogodišnju, urnebesnu saradnju koja nam je dala brojne hitove.

Ništa se nije promijenilo ni deset godina kasnije!

Jedan od Lilinih fanova objavio je na Twitteru zanimljivu  fotografiju, podsjećajući nas na dane kada su zajedno radili te 2006.

Vjerovatno nije ni slutio da će mu na tvit odgovoriti upravo Mark Ronson, i to novom fotografijom kojom >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << pokazuje da je i danas situacija sasvim ista!

Mark i Lili užurbano rade na njenom novom albumu, prvom od izdanja „Sheezus“ iz 2014. godine.

Same old, same old. That was a great night tho, thank you. @AaronAxelsen @popsceneSF @lilyallen pic.twitter.com/nCs3BSu5Od

„Njen glas zvuči nevjerovatno. Pjesme na kojima radimo su neke od njenih najiskrenijih i najemotivnijih pejsama koje je snimila. Ona piše tako iskreno da to moraš da osjetiš“, izjavio je on za The Sun.

Jedva čekamo da čujemo šta nam je Lili spremila zajedno sa starim saradnikom.

(MTV.com)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.