Izvor: Blic, 24.Maj.2000, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lideri opozicije

Lideri opozicije

u Moskvi 29. maja

BEOGRAD Predsednici SPO, DS i DSS, Vuk Drašković, Zoran Đinđić i Vojislav Koštunica, kao i Dragan Kojadinović, direktor Studija B, zvanično su pozvani da 29. maja posete Moskvu izjavio je juče Gvozden Rosić, član Predsedništva SPO. On je dodao da 'zbog dogovora sa domaćinom' ne može saopštiti više detalja o poseti opozicionih lidera Rusiji.

Preuzimanje Studija B i onemogućavanje rada drugim slobodnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << medijima, kao i najava donošenja zakona protiv terorizma, Rosić je ocenio kao nameru režima da 'pojača teror i žrtve terorizma proglasi za krivce'. On je pozvao građane Srbije na 'masovan otpor nenasiljem i pobunom svesti'. Govoreći o najavi lokalnih izbora, Rosić je rekao da 'za demokratsku opoziciju neće biti izbora sve dok se ne zagarantuje sloboda medija i ne prestane

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.