Lideri SZS protestovali na ulici, Đilas ponovo prekršio policijski čas FOTO

Izvor: B92, 04.Maj.2020, 21:24

Lideri SZS protestovali na ulici, Đilas ponovo prekršio policijski čas FOTO

Na ugru Braničevske i Stojana Protića na Vračaru večeras su se okupili lideri Saveza za Srbiju i njihove pristalice.

Okupili su se dan nakon što su nepoznati muškarci puštali sa razglasa "Ðilase, lopove" u blizini zgrade u kojoj živi njegova porodica.

Pored Ðilasa, prisutni su bili Borko Stefanović, Boško Obradović, Zoran Lutovac, Janko Veselinović, Vuk Jeremić, Sergej Trifunović...

Okupljeni su prvo u 20 sati aplaudirali lekarima, a pet minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kasnije su protestovali protiv vlasti duvajući u pištaljke i svirajući trube.

Ðilas je potom sa pristalicama došao do zgrade sa koje je u nedelju uveče emitovano "Ðilase lopove", što je, kako je preneo javnosti, uznemirilo njegovu decu.

Sa te zgrade večeras je puštana pesma "Marš na Drinu", a Ðilasove pristalice, sa kojima je bio i predsednik PSG Sergej Trifunović, ispred zgrade su pevali "Bela ćao" i uzvikivali "Ovo je Srbija".

Ðilas je sinoć poručio Aleksandru Vučiću i vlastima, za koje veruje da stoje iza puštanja poruke sa razglasa, da će ih u 20 sati čekati sa prijateljima rekavši da ih se ne plaši.

Podsetimmo, vanredno stanje još uvek nije ukinuto, a od 18 sati počelo je policijski čas i traje do pet sati ujutru.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.