Lideri Kosova, Albanije, Crne Gore i Makedonije u Prizrenu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jun.2010, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lideri Kosova, Albanije, Crne Gore i Makedonije u Prizrenu

PRIŠTINA -

Trodnevni samit lidera Kosova, Albanije, Makedonije i Crne Gore počinje danas u hotelu Šar na Prevali, opština Prizren.

Iz kabineta predsednika Kosova Fatmira Sejdiua je saopšteno da će popodne u Prizren stići predsednici Makedonije i Crne Gore, Đorđe Ivanov i Filip Vujanović, kojima će se sutra pridružiti i predsednik Albanije Bamir Topi.

Predviđeno je da se bilateralni sastanci četiri predsednika održe sutra pre podne, a zajednički sastanak >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << posle podne.

Posle toga planirana je pres konferencija koju će mediji sa nacionalnom frekvencijom na Kosovu direktno prenositi a potom i šetnja četvorice predsednika Prizrenom.

Ovo je inače treći ovakav samit. Prvi je održan u Valoni u Albaniji, a drugi u Ohridu u Makedoniji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Samit u Prizrenu promoviše regionalnu saradnju

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Jun.2010

Lideri Kosova, Makedonije, Albanije i Crne Gore razgovaraće tokom tri dana o tome kako unaprediti odnose četiri zemlje

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Vujanović stigao u posetu Kosmetu

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jun.2010

Crnogorski predsednik Filip Vujanović doputovao je u petak kasno posle podne u posetu Kosovu i Metohiji, a odmah po dolasku u Prizrenu se sastao sa predstavnicima crnogorske zajednice koji žive u južnoj srpskoj pokrajini. Planom posete predviđeno je da se Vujanović sutra u Prizrenu sastane sa predsednicima...

Nastavak na Vesti-online.com...

Danas samit llidera Kosova, Albanije, Crne Gore i Makedonije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Jun.2010, 10:06

Samit lidera Kosova, Albanije, Makedonije i Crne Gore održava se danas u hotelu šar na Prevali, kod Prizrena. Domaćin je predsjednik Kosova Fatmir Sejdiu. Sinoć su doputovali predsednici Makedonije i Crne Gore, Djordje Ivanov i Filip Vujanović, a danas će im se pridružiti predsednik Albanije...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.