Lider u Aleksandrovcu

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Apr.2015, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lider u Aleksandrovcu

Košarkaši timova koji nastupaju u Ligi 6 BiH nemaju puno vremena za odmor. Nakon što su proteklog vikenda odigrali susret drugog kola, već danas i sutra čekaju ih ogledi treće runde bh. elite.

Najzanimljiviji duel trebalo bi da se odigra u Aleksandrovcu, gdje će uzdrmana Igokea ugostiti neočekivanog lidera, tuzlansku Slobodu. "Igosi" su u prošlom kolu pretrpjeli poraz u gostima kod Širokog i s obzirom na status favorita Lige 6 večeras pred svojim navijačima nemaju pravo na >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << kiks. S druge strane, Tuzlaci su u naletu i nakon dvije ubjedljive pobjede na otvaranju takmičenja stižu u Aleksandrovac potpuno rasterećeni.

"Igramo dobro na otvaranju Lige 6. Vidi se da smo sve uigraniji i kao plod toga stigle su dvije vrijedne pobjede protiv Sparsa i Zrinjskog. Sada nas čeka najteži mogući zadatak - gostovanje kod Igokee. Riječ je o timu koji je apsolutni favorit u ogledu s nama, pa i za osvajanje prvog mjesta. Međutim, to ne znači da ćemo se unaprijed predati. Naprotiv! Susret čekamo u dobrom raspoloženju i želimo dati sve od sebe, pa ćemo vidjeti šta će biti", kaže Mirza Hrnčić, košarkaš Slobode.

Ništa manje zanimljivo neće biti ni u Mostaru, gdje će Zrinjski protiv Sparsa tražiti prvu pobjedu u Ligi 6, isto kao i Swisslion Leotar u Trebinju protiv Širokog.

Parovi 3. kola: utorak: MOSTAR: Zrinjski - Spars (18.30), ALEKSANDROVAC: Igokea - Sloboda (19); srijeda: TREBINJE: Swisslion Leotar - Široki (19).

Poredak: Sloboda, Široki po 4 boda, Igokea, Spars po 3, Zrinjski, Leotar po 2.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.