Lider Krima: Uspostavljen putnički saobraćaj preko Krimskog mosta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Okt.2022, 19:36

Lider Krima: Uspostavljen putnički saobraćaj preko Krimskog mosta

Prethodno je Nacionalni komitet za borbu protiv terorizma saopštio da je eksplodirao kamion na Krimskom mostu i da se zapalilo sedam vagona cisterni sa gorivom u okviru voza koji je prolazio preko mosta.

Preko Krimskog mosta, koji je jutros oštećen u eksploziji, obnovljen je saobraćaj za automobile i autobuse, saopštio je lider Krima Sergej Aksjonov.

"Trenutno je saobraćaj otvoren za automobile i autobuse, uz maksimalnu proveru", napisao je Aksjonov na Telegramu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prenosi Interfaks.

Krenula prva dva voza preko Krimskog mosta

Prva dva voza krenula su danas iz Sevastopolja i Simferopolja na kopno posle eksplozije na Krimskom mostu, objavila je ruska železnička kompanija Gran ekspres na Telegramu.

Kompanija je saopštila da je voz iz Simferopolja krenuo za Moskvu, a da je iz Sevastopolja pošao za Sankt Petersburg, preneo je TASS.

Preko Krimskog mosta, koji je jutros oštećen u eksploziji, prethodno je obnovljen saobraćaj za automobile i autobuse, saopštio je lider Krima Sergej Aksjonov.

"Trenutno je saobraćaj otvoren za automobile i autobuse, uz maksimalnu proveru", napisao je Aksjonov na Telegramu, prenosi Interfaks.

Aksjonov je rekao da će za kamione početi da radi trajekt "Kerč-2".

U eksploziji kamiona na Krimskom mostu poginule su tri osobe, saopštio je Istražni komitet Rusije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.