Licitacija Železničke škole za sada nije otkazana, čeka se rasplet

Izvor: RTS, 24.Jan.2018, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Licitacija Železničke škole za sada nije otkazana, čeka se rasplet

Zbog nerešenih dugova izvršitelji su oglasili prodaju zgrade Železničke tehničke škole. Nadležni tvrde da se to neće desiti, ali prodaja zakazana za danas – nije otkazana.
Sonja Radojević Sekulović, nastavnica Železničke tehničke škola kaže da nisu dobili nikakvu pisanu informaciju ni od Ministarstva, ni od "Železnica Srbije".
Poruka koja je ovime poslata je, kaže, poražavajuća. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Časovi se danas održavaju, a nastavnici su u kontaktu i sa roditeljima. Svi su uznemireni, svi pružaju podršku, rekla je Radojević Sekulovićeva.
Ističe da do sada nije bilo sličnih problema i da je saradnja sa Železnicama bila korektna – mnogi zaposleni su bili uključeni u nastavu kao spoljni saradnici. Zato iznenađuje što nas nisu obavestili, zaključila je Radojević Sekulićeva.
Licitacija je zakazana za 13.30, a dobra informacija je da učenički dom nije uključen u licitaciju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.