Licemerno, Zelenović govori o prevenciji nasilja, a koliko juče je sa testerom upadao na RTS

Izvor: B92, 31.Maj.2023, 15:10

"Licemerno, Zelenović govori o prevenciji nasilja, a koliko juče je sa testerom upadao na RTS"

Poslednji put kada je Aleksandar Vučić razgovarao sa ljudima dobio je podršku od preko dva miliona građana Srbije.

Ovo je izjavila Sandra Božić, članica Predsedništva SNS-a u svom saopštenju koju prenosi Alo dodajući da to treba da imaju na umu i Zelenović i Dušan Petrović koji ga, po navici, kao pajaca šeta po zapadnim ambasadama ne bi li trampio i pod noge još jednom bacio Srbiju i njene nacionalne interese.

Ona je navela da građani Šapca najbolje znaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa kakvom lopužom i kriminalcem imaju posla i dodala:

"Nažalost, kožu sa leđa im je skinuo, zajedno sa svojim političkim mentorom Dušanom Petrovićem, ostavljajući godinu za godinom sve prazniji gradski budžet.

Licemerno je da Zelenović govori o prevenciji nasilja, a koliko juče je sa testerom upadao na RTS i bio generator nasilja i gospodar života i smrti u Šapcu.

A od izbora beži, svestan da ih narod neće ni na protestima za koje kaže da ih on lično organizuje, a sa istih sramno pobegne svaki put koliko ga noge nose.

Jedini način da pobedi na izborima Zelenović vidi u stavljanju bensedina u kafu članovima biračkog odbora svojih političkih neprijatelja, što mu je i bila jedina strategija na poslednjim izborima na kojima je lično doživeo potpuni debakl i spoznaju da je za njega političko smetlište jedino prirodno stanište.

Za razliku od ovih političkih lešinara koji sa građanima razgovaraju samo onda kada planiraju da im duboko zavuku ruku u džep i nije im problem za taj račun i da presude sopstvenoj državi, Aleksandru Vučiću je Srbija i u oku i u srcu i za nju se bori svakim udahom i stoji kao nepremostiva prepreka svim političkim profiterima koji državu vide samo kao kusur za svoje lične političke ciljeve i antisrpske i bahate ambicije njihovih stranih mentora., zaključuje Božić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.