Levi i Mali o Starom sajmištu

Izvor: B92, 27.Nov.2014, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Levi i Mali o Starom sajmištu

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i ambasador Izraela u Beogradu Josef Levi dogovorili su saradnju u izgradnji Memorijalnog centra Staro sajmište.

Podsetimo, na Starom sajmištu se za vreme Drugog svetskog rata nalazio Jevrejski logor.

Kako je saopštila Gradska uprava, Mali je tokom sastanka ocenio da je neophodno ojačati kulturnu, obrazovnu i sportsku saradnju dve zemlje.

On je pozvao izraelska preduzeća da uzmu učešće na tenderima koji će 2015. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godine biti raspisani za javno-privatno partnerstvo u oblasti prečišćavanja otpadnih voda, prerade otpada, reciklaže i pretvaranja otpada u energiju, kao i u izgradnji četiri podzemne garaže.

Mali je uputio poziv gradonačelniku Jerusalima da poseti Beograd u aprilu 2015. godine, kada će u srpskoj prestonici biti održan Samit gradonačelnika zemalja Jugoistočne Evrope.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Izgradnja Memorijalnog centra zajedno sa Izraelom

Izvor: RTS, 27.Nov.2014

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i ambasador Izraela u Beogradu Josef Levi dogovorili su saradnju u izgradnji Memorijalnog centra Staro sajmište, gde se za vreme Drugog svetskog rata nalazio Jevrejski logor...Siniša Mali je tokom sastanka ocenio da je neophodno ojačati kulturnu, obrazovnu i sportsku...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.