Leven pohvalio napore Srbije u očuvanju mira sa susedima

Izvor: Beta, 16.Avg.2016, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leven pohvalio napore Srbije u očuvanju mira sa susedima

Predsednik Vlade Švedske Stefan Leven pohvalio je danas napore koje Srbija i njen premijer Aleksandar Vučić čine kako bi postigli i očuvali mir sa susedima."Podržavamo zalaganja Srbije kako bi se postigla stabilnost", rekao je Leven na konferencija za novinare u Palati Srbija.On je kazao da bi svima preporučio da posete Srbiju, dodavši da je dočekan veoma pozitivno i da je to bila "jedna od najboljih dobrodošlica" koje je imao "ikada" do sada."Mi moramo da razumemo jedni druge, odakle potičemo, odakle dolazimo. Videli smo i ples, išli smo u klub, jeli smo, pili smo malo, probali konjak i vino iz Srbije", ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Leven: Jedna od najboljih dobrodošlica``

Izvor: Beta Video, 16.Avg.2016

BEOGRAD - Predsednik Vlade Švedske Stefan Leven je kazao da bi svima preporučio da posete Srbiju, dodavši da je dočekan veoma pozitivno i da je to bila ``jedna od najboljih dobrodošlica`` koje je imao ``ikada`` do sada. (CH3)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.