Letujte u Asprovalti za samo 85 evra

Izvor: Blic, 16.Maj.2012, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Letujte u Asprovalti za samo 85 evra

Za sve oni koji ne mogu da dočekaju opuštanje na peščanoj plaži i kupanje u moru tirkizne boje, najbolji sajt o putovanjima "Superodmor.rs" pripremio je specijalno iznenađenje - letovanje u Asprovalti za 85 evra.

Ukoliko ste u mogućnosti da otputujete već 21. maja, ovaj aranžman vam omogućuje da provedete 10 nezaboravnih noći u Asprovalti, u vili Panorama a u cenu je uključen i autobuski prevoz.

Stara cena bila je 99 evra a danas je superodmor.rs za vas pripremio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << specijalan popust od čak 14 evra po osobi, tako da ukoliko se danas odlučite za ovo letovanje, to vas može koštati 85 evra.

Opština Sveti Đorđe u oblasti Soluna sastoji se od dva prelepa mesta, Asprovalte i Vrasne. Široke plaže, bogato zelenilo, antičko blago i moderna naselja neke su osobine ove oblasti u zalivu Strimonikos. To što ovu oblast jos čini posebnom je i blizina Uranupolisa, planine Atos, antičkog grada Stagire, gradić Amfipolis i muzej u njemu, pećina Alistratis koja svedoči o životu na ovom području još iz paleolitskog doba.

Asprovalta je kombinacija svega što može interesovati svakog posetioca: zlatne plaže , kristalno čisto more, planina, jezero, bogato zelenilo, magičan pogled i mnoga arheološka i istorijska nalazišta. Pripada opštini Svetog Đorđa i oblasti Soluna. Obala ovog modernog turističkog gradića godinama je nagrađivana plavom zastavom evropske unije. Savršeno sredjena plaža i usluga u samom gradu, zabava i smeštaj u brižljivo izabranim vilama, kulturne manifestacije koje organizuju meštani, privućiće i one najprobirljivije.

Meštani ovog regiona gosotljubivo i otvorenog srca dočekuju svakog posetioca. Vernost tradiciji očigledna je u svakodnevnom životu, poslu, igri, pesmi, a mnogo više o njihovoj istoriji možete saznati obilaskom Narodnog muzeja Asprovalte. Svakako obiđite i crkvu Svetog Đorđa gde se čuva ikona ovog sveca doneta još u 16.-17. veku. Dok ste ovde, ne zaobiđite Stagiru, rodno mesto antičkog filozofa Aristotela, antički grad Filipi, Uranupolis...

Povezane vesti: Letujte na Skiatosu za samo 67 evra Letujte na Lefkadi za 79 evra Letujte na Pefkohoriju za 175 evra Letujte u Grčkoj za 129 evra Letovanje na Zakintosu za 77 evra

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.