Letovanje u Pefkohoriju za 79 evra

Izvor: Blic, 13.Sep.2012, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Letovanje u Pefkohoriju za 79 evra

Pefkohori je glavni nosilac turizma na poluostrvu Kasandra, prvom prstu Halkidikija, a zahvaljujući atraktivnoj ponudi sajta Superodmor.rs upravo tamo možete povoljno da letujete krajem septembra.

Pefkohori je postao slavno turističko mesto zahvaljujući svojim prirodnim lepotama i divnim plažama. Okruženo je mirisnim borovim šumama i maslinjacima, pa predstavlja idealnu destinaciju za odmor, a takođe šetalište pored mora koje u večernjim časovima postaje centar svih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zbivanja sa brojnim tavernama, restoranima i barovima.

U njemu možete da vidite prelepu crkvu, stari deo grada, limunova stabla na svakom koraku, a letovanje će svakako upotpuniti duga peščana plaža sa postepenim ulaskom u vodu, a moguće je iznajmiti ležaljke i suncobrane, kao i rekvizite za sportove na vodi.

Zahvaljujući sajtu Superodmor.rs, autobuski pervoz i deset noćenja u vili Petridis platićete 79 evra po osobi. Ova atraktivna ponuda odnosi se na polazak 22.9. pošto redovna cena iznosi 129 evra, pa na ovaj način možete uštedeti 50 evra po osobi.

Pefkohori ima sve sadržaje koji su potrebni za bezbrižan odmor supermarkete, ekskluzivne radnje i zlatare, pekare, poslastičarnice, ambulantu, apoteku i poštu.

Povezane vesti: Letujte u Haniotiju Letovanje iz snova na Zakintosu Skijatos - rajsko ostrvo s neverovatnim plažama Savršeni odmor u Polihronu Pefkohori je idealan za pravi odmor i uživanje

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.