Letnja sezona na Zlatiboru od 26. juna

Izvor: Press, 23.Jun.2015, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Letnja sezona na Zlatiboru od 26. juna

Letnja sezona u planinskom centru Tornik na Zlatiboru počinje 26. juna, a ski centar Tornik, tim povodom za sve posetioce za vikend od 26.- 28. juna odobrava popust od 50 odsto na sve sadržaje.
Foto:Tanjug
ZLATIBOR, ČAJETINA - Letnja sezona u planinskom centru Tornik na Zlatiboru počinje 26. juna, a ski centar Tornik, tim povodom za sve posetioce za vikend od 26.- 28. juna odobrava popust od 50 odsto >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na sve sadržaje.
Centar će za sve posetioce ove planine biti otvoren svake srede, četvrtka, petka, subote i nedelje od 11 do 17:30 časova, saopsteno je danas iz JP "Skijalište Srbije".
Ljubitelji planine i prirode će pored redovnih sadržaja na ovoj planini imati prilike da uživaju u panormaskoj vožnji žičarom, šetnjama, vožnjom tjubing stazom i bobom na šinama, ali i u odličnim biciklističkim rutama. Pored ovih aktivnosti, posetioci mogu da oprobaju svoje veštine u mini golfu. Teren za mini golf sa devet rupa prilagođen je planinskom ambijentu, a oprema za ovaj sadržaj se može iznajmiti u samom centru.
Pored golfa, tu je i multifunkcionalni teren za fudbal, košarku i tenis na kojima je, pored rekreacije, moguća i organizacija sportskih turnira.
Skijališta Srbije razvojem letnjih sadržaja i širenjem tursitičke ponude na Torniku pružaju mogućnost da porodice i ljubitelji Zlatibora aktivno provedu odmor na planini i da uživaju u prijatnim letnjim temperaturama u prirodi.
Karte za sve sadržaje mogu da se kupe na prodajnom mestu u centru Tornika, a na istoj lokaciji ljubitelji planinskog biciklizma mogu da iznajme bicikle, kao i ostale rekvizite potrebne za aktivan odmor u prirodi, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Šta se na Torniku radi tokom leta

Izvor: Mondo, 24.Jun.2015, 10:38

Letnja sezona u planinskom centru Tornik na Zlatiboru, počinje 26. juna. Popust od 50 odsto, na cenu karata sve sadržaje, važi od 26. do 28...Foto: Guliver/Getty/Thinkstock Zlatibor..  Centar će tokom letnje sezone za turiste biti otvoren svake srede, četvrtka, petka, subote i nedelje od 11 do...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.