Izvor: Danas, 13.Jun.2013, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Letnja revija filmskih hitova

Novi filmski događaj Blockbuster počeće večeras premijerom komedije „Mlađi referenti“ u Beogradu, Novom Sadu i Nišu. Letnja revija filmskih hitova, koja će do 19. juna biti održana u Sava centru u Beogradu, u bioskopu Arena Cineplex u Novom Sadu i bioskopu Vilin Grad u Nišu, publici će predstaviti nove filmove poznatih reditelja Pedra Almodovara, Stivena Sodergerga i Nikolasa Vindinga Refna, kao i druga zanimljiva ostvarenja koja će obeležiti ovo leto u bioskopima.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TELEGRAF VAS VODI NA BLOCKBUSTER: Delimo karte za letnju reviju filmskih hitova

Izvor: Telegraf.rs, 13.Jun.2013

Od 14. do 19. juna u "Sava Centru" održava se Blockbuster, festival najnovijih filmskih ostvarenja! Uživajte u najnovijem filmu Pedra Almodovara "Slučajni ljubavnici", urnebesnoj komediji "Mlađi referenti", filmu "Žestoke devojke" i u još mnogo letnjih hitova

Nastavak na Telegraf.rs...

Dva filma na reviji “Blockbuster”

Izvor: JužneVesti.com, 14.Jun.2013, 11:18

Letnja revija filmskih hitova “Blockbuster” u Vilinom gradu u Nišu počinje večeras filmom “Mlađi referent” od 20:30 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.