Leskovčanin sahranjen POSLE ČETIRI MESECA: Ivica (48) je poginuo u Čikagu, TELO DOPREMLJENO JUČE avionom Er Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2020, 22:57

Leskovčanin sahranjen POSLE ČETIRI MESECA: Ivica (48) je poginuo u Čikagu, TELO DOPREMLJENO JUČE avionom Er Srbije

U toku jučerašnjeg dana dopremljeno je šest tela srpskih državljana preminulih u SAD

Ivica Anđelković (48), koji je preminuo još 31. marta za volanom kamiona u Čikagu, sahranjen je danas na groblju u svom rodnom Leskovcu.

U krugu najuže porodice, Ivica je ispraćen na večni počinak gotovo četiri meseca posle smrti jer zbog pandemije korona virusa telo nije moglo da bude prebačeno iz SAD u Srbiju.

Ivica je jedan od šetoro Srba koji su preminuli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tokom pandemije u Americi, a porodice nisu odmah mogle da ih sahrane u Srbiji.

Dopremanje šest tela iz Čikaga počelo je juče i to letom Er Srbije iz Njujorka, dokle su posmrtni ostaci prebačena kamionom hladnjačom.

Ivica je iza sebe ostavio majku, suprugu, sina od 16 godina, koji igra fudbal u Partizanu i starijeg naslednika od 23 godine, koji radi diplomski na Muzičkoj akademiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.