Lešinari: Opljačkana kuća Andrije Miloševića i to za vreme sahrane

Izvor: Press, 01.Dec.2013, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lešinari: Opljačkana kuća Andrije Miloševića i to za vreme sahrane

Kako je za „Blic“ potvrđeno u Policijskoj upravi u Šapcu, lopovi su poskidali bakarne oluke sa kuće u kojoj niko nije živeo poslednjih nekoliko godina, a u njoj je izvršena i premetačina.
– Pošto nikoga nije bilo u kući još nije poznato da li je i šta odneto, osim oluka koji su poskidani. Uviđaj je trajao do 18 sati, pa će drugi detalji biti poznati naknadno – kažu u MUP-u.
Kako se moglo čuti od komšija, zatečenih informacijom o tragičnoj nesreći Andrije Miloševića, on u opljačkanoj kući nije živeo već dve-tri godine, već je periodično navraćao da provetri prostorije.
– Imao je čoveka koji je povremeno obilazio kuću, ali on sam nije odavno dolazio. Bio je izuzetno dobar mladić i veoma srdačan kad god je boravio u Loznici – kažu komšije.
Pričalo se da je Andrije već duže vremena pokušavao da proda kuću u Loznici, koju je njegova porodica svojevremeno kupila i preuredila, ali mu to nije polazilo za rukom.
Niko od komšija nije čuo ništo što bi ukazivalo na pljačku, a kako saznajemo, ona se najverovatnije dogodila u noći između subote i nedelje.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.