Lepotice kojima godine ne mogu ništa: Helen Miren, Glen Klouz blistale na Zlatnom globusu

Izvor: Blic, 14.Jan.2013, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepotice kojima godine ne mogu ništa: Helen Miren, Glen Klouz blistale na Zlatnom globusu

Pojedine glumice kao da u svojim rukama drže čarobni štapić kojim su uspele da zaustave vreme, te uprkos zrelim godinama i dalje izgledaju savršeno. Demonstraciju neprolazne lepote sinoć su na dodeli 2Zlatnih globusa" pokazale: Helen Miren, Helen Hant, Džodi Foster....

Helen Miren

Iako je prevalila i 60-tu Helen Miren pronašla je način da dostojanstveno stari, a svojom elegancijom i prefinjenošću svaki put ostavlja bez daha. Odabrala je haljinu sa optičkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iluzijom koja je dodatno suzila njenu figuru i istakla ženstvene obline.

Džodi Foster

50-godišnja Džodi Foster je na dodeli "Zlatnih globusa" dobila priznanje "Sesil B.de Mil" za doživotni doprinos kinematografiji, a u krajnje smernom izdanju ipak je uspela da privuče pažnju na crvenom tepihu.

Glen Klouz

Čini se da je i 65-godišnja Glen Klouz uspešno zaustavila kazaljke na satu pre deceniju i po. Za crveni tepih odabrala je atraktivnu boju haljine u veoma popularnoj tamno teget nijansi, čime je njen porculanski ten došao do izražaja.

Helen Hant

49-godišnja Helen Hant već je u svojoj karijeri osvojila četiri "Zlatna globusa" a sada je bila nominovana i po peti put za najbolju sporednu ulogu. Helen je odabrala puder roze nijansu haljine koja je savršeno pratila njenu figuru i odlično se slagala sa njenim tenom.

Sali Fild

Sali Fild je sa svojih 66 godina bila među najstarijim glumicama sinoć na crvenom tepihu, ali se to po njenom izgledu ne bi moglo reći. Sali se pojavila u, za svoje godine, veoma smeloj haljini sa dubokim dekolteom, ali ipak nije prešla granicu dobrog ukusa.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.