Lepa dobrodošlica za tenisere Srbije

Izvor: Vesti-online.com, 09.Jul.2010, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Lepa'' dobrodošlica za tenisere Srbije

Na vijaduktu iznad jedne od najprometnijih splitskih ulica, Ulice Domovinskog rata, rano jutros je osvanuo veliki transparent s porukom "'Srbe na vrbe - nikad zaboravit, nikad oprostit".

Lokalni mediji javljaju da je uvredljivi transparent stajao skoro sat vremena pre nego što je uklonjen, a nije poznato ko ga je tamo postavio. Po poslednjim najavama, u Split bi na trodnevni susret Dejvis kupa teniskih reprezentacija Srbije i Hrvatske moglo doći između 500 i 1.000 Srba.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />Ovo je za sada jedini zabeleženi incidentu Splitu vezan uz predstojeći susret, a pisanje medija je korektno, uz prenošenje pohvala gostoljubivosti domaćina i razmenu komplimenata između tenisera dve ereprezentacije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

"Srbe na vrbe" u Splitu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jul.2010

SPLIT -..Na vijaduktu iznad jedne od najprometnijih splitskih ulica, Ulice Domovinskog rata, rano jutros je osvanuo veliki transparent s porukom "'Srbe na vrbe - nikad zaboravit, nikad oprostit"...Lokalni mediji javljaju da je uvredljivi transparent stajao skoro sat vremena pre nego što je uklonjen,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.