Izvor: Piplmetar.rs, 07.Mar.2024, 02:30

Lepa Lukić otkrila dugo čuvanu tajnu o najvećem zavodniku sa estrade: „U svakom gradu je imao po jednu“

A. Š.


Pevačica ima brojne anegdote koje su obeležile putovanja sa kolegama

Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Pevačica Lepa Lukić o svim temema otvoreno govori, a s obzirom na svoju karijeru koja traje decenijama, postoje brojne priče koje su obeležile turneje sa kolegama.
Jednom prilikom je dovela publiku do suza, kada je ispričala anegdotu o Staniši Stošiću.
Voditelja je zanimalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << da li je Stošić voleo da menja žene, u koji god grad da su išli, ali i da su oni obavezno našli falinku kod jedne.
– Jeste! Sve tamo dolaze iza bine, ove što vole muzičare i u jednom gradu jedna, u drugom druga, a u trećem gradu treća, kad ono jedna ima kraću nogu. Ja mu kažem šta si našao, nema veze što ima kraću nogu, svima to može da se desi, nego ti je ona devojka juče koju sam videla baš lepa i lepša od nje – počela je priču pevačica i otkrila detalj zbog kojeg su svi „popadali“ od smeha.
– Šta si našao kod nje tako lepo pitam ga ja? Ima i kraću nogu, a i bio si sa njom. Kad kaže on „znaš kako je lepa ova druga“ (smeh) Misli druga noga, jedna je lepa, ova nije važna – prepričala je Lepa za Grand.
Podsetimo, Lepa je nedavno otkrila da je platonski zaljubljena, ali nije želela da otkrije u koga.
Ja nisam luda da samujem nikada! Zašto bih samovala zbog ljubavi, ona se sama pojavi. Ja sam i sada platonski zaljubljena. Ta osoba to ne zna, ne zna niko… znam samo ja – rekla je Lepa u Magazinu In i dobila palauz.
Ne mogu da živim bez ljubavi. Kod mene su samo godine broj… Nebitno da li je zgodan, ili nije. Ružan ili lep, bitno je da osećaš nešto, može da bude i ružniji. Ne jurim mlađe, dolaze u obzir samo oni mojih godina – kaže pevačica.
Lepa je prokomentarisala i svoj izgled, te otkrila da često dobija komplimente.
Ja lepo izgledam za svoje godine! Svi mi daju manje godina nego što imam. Nastupam. sad putujem u Kanadu, ko bi to mogao u mojim godinama, osim mene – kaže ona.
Kraljica narodne muzike Lepa Lukić nedavno je držala poslednji solistički koncert u Beogradu, a tada je na sceni pročitala pesmu koju je sama napisala i posvetila ljubiteljima njene muzike.
– Krenula sam od izvora, naišla na dva putića, jedan vodi na kraj sela, a drugi do Beograda. Sreća mi se osmehnula, pesma me je osvojila, odvela me iz rodnig sela, a nije me ni pitala. Kada ste prvu pesmu čuli, mene sa njom zavoleli. Podigli me u nebesa, ja sam to od vas zalsužila, svega sam se odrekla, nikad nisam zažalila samo da bi vama pevala – rekla je Lepa drhtavim glasom i nastavila:
– Druga strofa ide ovako, rodno mesto evo mene, dolazim ti s puno sete, reci svima šta sam bila, neka čuju uspomene. Sećaš li se brata moga, naše majke sirotice, hranila nas i delila, koru hleba sve na pola.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.