Lepa Brena slavi u stilu svetskih zvezda: Gala večera za novinare i saradnike

Izvor: Vesti-online.com, 30.Okt.2018, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Brena slavi u stilu svetskih zvezda: Gala večera za novinare i saradnike

Nakon dve pune Arene, uspešno realizovanog koncerta povodom 35 godina njenog postojanja na muzičkoj sceni, i brojnih uspeha, Lepa Brena, zajedno sa najbližim članovima svoje porodice, priredila je koktel za pripadnike sedme sile u jednom luksuznom prestoničkom restoranu na Dedinju.

Pred oko 150 počasnih zvanica Brena se pojavila sa svojim suprugom, Slobodanom Živojinovićem, u svedenoj odevnoj kombinaciji, kako bi u znak zahvalnosti svojim kolegama i saradnicima priredila >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << gala večeru, i ujedno koktel žurku.

Ovaj lep gest svojim prisustvom upotpunili su i trudna  Aleksandra Prijović sa Filipom Živojinovićem, koji su došli u pratnji Breninih sinova, Viktora, i Stefana.

- Htela bih da se zahvalim svima na podršci na koncertu koji smo imali u Areni. Zato smo večeras iskoristili priliku da vam se još jednom zahvalimo. Zaista smo napravili nešto što je veličanstveno. Ja sam konačno ispunila jedan svoj san - da napravim koncert kakav mi je oduvek bila želja. U svakom slučaju ne bih nikada taj koncert mogla da napravim bez tako dobrih i fantastičnih saradnika. I ovo je prilika da se zahvalimo svim medijima, zato što su svi moji jubileji vezani za sedmu silu, koja me je svih ovih godina podržavala. I kudila, i hvalila. I zbog toga smo Boba i ja, i cela moja porodica odlučili da ovo veče bude jedno zvanično, a opet nezvanično veče, sa svim saradnicima, i medijima, koji mogu da se ovde opuste i uživaju. Još jednom, hvala vam svima na saradnji i podršci - izjavila je Brena.

U toku večeri raspevanu muzičku atmosferu napravili su braća Predrag i Nenad Jovanović, poznatiji javnosti kao grupa "Blizanci".

"Uđi slobodno", "Sanjam", "Miki Mićo" i "Čik pogodi" bile su pesme koje je Brena zapevala sa svojim pratećim vokalima koji su zajedno sa njom nastupali u Areni.

Boba Živojinović je po svemu sudeći bio glavni odgovorni za osmišljavanje keteringa, pa je posebnu "poslasticu" - pečenje, priredio gostima upravo on.

Kako je veče odmicalo, tako je i Aleksandra Prijović odlučila da goste obraduje pevanjem pesama "Ko si ti ", "Anestezija", "Klizav pod" i "Za nas kasno je".

Lepa Brena sumirala je svoje utiske o nedavno održanom koncertu, ocenjujući da je taj poduhvat za nju i njen tim bio jedan zahtevan zadatak, koji ona praktikuje na svakih 7 godina, jer želi da svojoj publici priredi spektakl, i nešto što do sada fanovi nisu videli i očekivali od nje.

Iako je na samoj završnioci nastupa tog 20. i 21.oktobra izjavila da je to možda njen poslednji veliki koncert, postoji mogućnost da će se, kad to najmanje budemo očekivali, vratiti pred svoju vernu, multietničku i internacionalnu publiku iz svih zemalja širom sveta.

Tako to rade velike svetske zvezde.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.