Izvor: Piplmetar.rs, 26.Jul.2023, 10:31

Lepa Brena nosi teret na duši zbog kog se i razbolela: Evo šta je učinila bratu

Brat Lepe Brene nije imao sreće u karijeri kao sestra
Lepa Brena je najveća zvezda stare Jugoslavije i legenda balkanske muzike, koje će dostignuća i popularnost kakvu ona ima teško dostići neko od novih pevača.
Ona je tokom osamdesetih pevala, snimala filmove, silazila helikopterom na binu, a ona je jedina pevačica koja ima svoju Barbiku, koja je obih dana popularna zbog istoimenog filma.
Pročitajte: Rasturen san o srećnom životu –  Sve tajne >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << vile u Majamiju koju Lepa Brena i Boba prodaju Ata images

Brena je uvek imala podršku porodice, veoma je vezana za svog brata Faruka i sestru Faketu. Sa bratom deli čak i isti dar od Boga, a to je pevanje, ali u profesionalnom smislu, naravno, Brena je uspešnija.
Faruk se pojavio u emisiji „Nikad nije kasno“ pre sedam godina, gde je pokazao svoj talenat, a iz publike ga je bodrila upravo sestra Brena, koja je u jednom momentu i zapevala s njim.
Pročitajte: Okršaj kakav se ne pamti – Lepa Brena ne trpi uspeh ove koleginice, žestoko je prozvala FOTO
– Bilo bi previše Jahića na estradi, a ja sam to prepustio sestri, koja je to znala bolje da iznese – rekao je Faruk.
Tada se oglasila Brena i izjavila da se pomalo oseća krivom jer njen brat nije doživeo uspeh u karijeri kakav je ona imala.
– I on je kriv, ali mnogo više sam ja kriva – rekla je Brena pomalo tužna i ostavila bez teksta sve u studiju.
Pročitajte: Lepa Brena i Ceca konačno na stolici istine, mračna tajna isplivala na površinu
Ipak, uspesi u karijeri nisu poljulali Jahiće i nije bilo ljubomore, naprotiv uvek su bodrili jedni druge u lepim i držali se zajedno u teškim momentima.
To su dokazali i prošle godine, kada su se svi okupili na venčanju Ejuba Jahića, Farukovog sina, a zajedno sa Brenom i bratom, spojila se i sestra Faketa koja već godinama živi u Americi.
Pročitajte: Zar se ovako oblači DIVA – Lepa Brena zbog gole haljine stavljena na stub srama, ovo je njen odgovor
Ejub Jahić oženio je Maju Rusov, koja nakon venčanja sabirala utiske i objavila emotivnu poruku, a posebno se zahvalila Breni, koja je zapevala na svadbi.
– Mislim da nema tih reči koje mogu opisati naša osećanja, pokušavam da smislim nešto lepo, ali mislim da su naše emocije sve pokazale. Hvala tetki Lepoj Breni na najboljem poklonu ikada, atmosfera uz Vaše pesme je bila najemotivnija – napisala je Maja Rusov, sada Jahić.
Najnovije na portalu Marie Claire
IZVOR: SVET
FOTO: Rajko Ristić/ATA/Youtube/Instagram




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.