Leontina počasni policajac

Izvor: Blic, 19.Apr.2013, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leontina počasni policajac

Internacionalna policijska asocijacija (IPA), Regija Beograd organizuje svečanost povodom prijema novih članova u najveću policijsku porodicu, koja trenutno okuplja preko 600.000 članova u 65 država sveta, dok je još desetak država podnelo molbu za prijem u njeno članstvo.

Protokolom je predviđen i program održavanja svečanosti na kojoj će učestvovati i Leontina Vukomanović sa dečijim horom „Čarolija“, nakon čega će joj se svečano uručiti počasna značka >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Kluba prijatelja IPA.

Na svečanosti će se najaviti i sledeći događaj koji će se realizovati dana 27.4.2013. godine, a koji se odnosi na humanitarnu akciju Blic fondacije, pod nazivom „Srce za decu“, koju IPA Regija Beograd podržava i aktivno učestvuje u njoj. Napominjemo da članovi IPA Regija Beograd aktivno učestvuju i u akciji „Srce za Tijanu“.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Leontina počasni policajac

Izvor: Dzungla.org, 19.Apr.2013

Internacionalna policijska asocijacija (IPA), Regija Beograd organizuje svečanost povodom prijema novih članova u najveću policijsku porodicu, koja trenutno okuplja preko 600.000 članova u 65 država sveta, dok je još desetak država podnelo molbu za prijem u njeno članstvo.... Opširnije na Blic...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.