Leonardo Dikaprio: Rusi mole zvezdu da spasi Bajkalsko jezero

Izvor: Danas, 22.Jul.2019, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leonardo Dikaprio: Rusi mole zvezdu da spasi Bajkalsko jezero

Getty ImagesOskarovac je takođe i aktivista za zaštitu životne sredine Obožavaoci i obožavateljke Leonarda Dikaprija verovatno su zbunjeni posle čitanja komentara na njegovom Instagram nalogu. Nalozi holivudske zvezde na društvenim mrežama preplavljene su hiljadama komentara na ćirilici, kojima se Dikaprio poziva da „uradi nešto povodom Bajkalskog jezera“. To je veliko jezero u Rusiji za koje […] Članak Leonardo Dikaprio: Rusi mole zvezdu da spasi Bajkalsko jezero se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Leonardo Dikaprio: Rusi mole zvezdu da spasi Bajkalsko jezero

Izvor: B92, 22.Jul.2019

Rusi su preplavili naloge glumca na društvenim mrežama, želeći da mu skrenu pažnju na jezero...Obožavaoci i obožavateljke Leonarda Dikaprija verovatno su zbunjeni posle čitanja komentara na njegovom Instagram nalogu...Nalozi holivudske zvezde na društvenim mrežama preplavljene su hiljadama...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.