Leonardo Dikaprio: Jedina savršena žena na svetu je moja majka

Izvor: Blic, 26.Jan.2012, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leonardo Dikaprio: Jedina savršena žena na svetu je moja majka

Holivudski glumac Leonardo Dikaprio trenutno se zabavlja sa Viktorijinim anđelom Erin Hiterton, a bio je u vezi sa još nekoliko modela. Ipak, kako kaže, za njega postoji samo jedna savršena žena na svetu - njegova majka.

Leonardo Dikaprio je otkrio za "Daily Express" da svaku ženu sa kojom izlazi poredi sa svojom majkom.

- Moja majka je centar mog života. Činjenica da pored sebe imam tako jaku i iskrenu ženu za mene predstavlja pravo blago. Upravo to tražim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od žene - rekao je glumac.

Dikaprio, koji se nekada zabavljao sa Žizel Bundšen i Bar Rafaeli, istakao je da nije siguran da li će se ikada oženiti.

- Ne znam da li ću se ženiti. Video sam previše brakova koji su delovali savršeno kako se raspadaju. Bio sam šokiran - objasnio je on.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.