Leonardo Dikaprio: „Greta Tunberg – liderka našeg vremena”

Izvor: Danas, 03.Nov.2019, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leonardo Dikaprio: „Greta Tunberg – liderka našeg vremena”

Getty Images Leonardo Dikaprio je bio impresioniran nakon susreta sa Gretom Tunberg. Glumac je na Instagramu podelio fotografiju sa ekološkom aktivistkinjom i napisao da se nada da će Gretina poruka poslužiti kao „poziv za buđenje svetskih lidera“. Dikaprio je pohvalio tinejdžerkin rad i rekao da je zbog nje „optimističan u vezi sa onim što donosi […] Članak Leonardo Dikaprio: „Greta Tunberg – liderka našeg vremena” se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Leonardo Dikaprio: „Greta Tunberg - liderka našeg vremena”

Izvor: Radio 021, 03.Nov.2019

Holivudski glumac kaže da, zbog kampanje koju je pokrenula mlada aktivistikinja, veruje u bolju budućnost...Getty Images..Leonardo Dikaprio je bio impresioniran nakon susreta sa Gretom Tunberg...Glumac je na Instagramu podelio fotografiju sa ekološkom aktivistkinjom i napisao da se nada da će Gretina...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.