Lenđer ispred Čavića u kvalifikacijama

Izvor: Politika, 24.Jul.2011, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lenđer ispred Čavića u kvalifikacijama

BEOGRAD – Srpski plivači Ivan Lenđer i Milorad Čavić plasirali su se u polufinale Svetskog prvenstva u Šangaju, u disciplini 50 metara leptir stilom.

Lenđer je bio sedmi u kvalifikacijama sa vremenom 23 sekunde i 51 stotinka, dok je Čavić zauzeo 12. mesto sa 23.76. Prvo mesto pripalo je Sezaru Sielu iz Brazila, koji je trku završio za 23.26.

Srpski plivači takmičiće se u polufinalnoj Grupi jedan, zajedno sa Fredom Buskeom iz Francuske, Rolandom Šumanom iz Južne >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Afrike, Geofom Hjuglom i Metjuom Targetom iz Australije, Džejsonom Dunfordom iz Kenije i Jurijem Verlindenom iz Holandije.

U polufinalu discipline 100 metara prsno za muškarce Srbija neće imati predstavnika, pošto je Čaba Silađi zauzeo 31. mesto u kvalifikacijama. On je deonicu isplivao za minut, jednu sekundu i 59 stotinki, dok je prvi bio Norvežanin Aleksander Dale Oen sa vremenom od 59 sekundi i 71 stotinke.

Velimir Stjepanović nije obezbedio finale u deonici na 400 metara slobodnim stilom. Reprezentativac Srbije plivao je tri minuta, 54 sekunde i 87 stotinki, što mu je donelo 26. poziciju u kvalifikacijama. Prvo mesto u kvalifikacijama te discipline pripalo je Jang Sunu iz Kine, s vremenom 3:44.87.

Svetsko prvenstvo u Šangaju završava se 31. jula.

Beta

objavljeno: 24/07/2011

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lenđer ispred Čavića u kvalifikacijama

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Jul.2011

Srpski plivači Ivan Lenđer i Milorad Čavić plasirali su se u polufinale Svetskog prvenstva u Šangaju, u disciplini 50 metara leptir stilom.. Lenđer je bio sedmi u kvalifikacijama sa vremenom 23 sekunde i 51 stotinka, dok je Čavić zauzeo 12. mesto sa 23.76. Prvo mesto pripalo je Sezaru Sielu iz...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Lendjer i Čavić bez finala na 50 metara

Izvor: Beta, 24.Jul.2011

BEOGRAD, 24. jula 2011. (Beta) - Srpski plivači Ivan Lendjer i Milorad Čavić nisu uspeli u nedelju da se plasiraju u finale trke na 50 metara delfin stilom na Svetskom prvenstvu u Šangaju...Lendjer je, kao i u kvalifikacijama, bio brži od Čavića, ali mu je vreme od 23 sekunde i 54 stotinke...

Nastavak na Beta...

LENĐER ISPRED ČAVIĆA U KVALIFIKACIJAMA

Izvor: Kurir, 24.Jul.2011

BEOGRAD - Srpski plivači Ivan Lenđer i Milorad Čavić plasirali su se noćas u polufinale Svetskog prvenstva u Šangaju, u disciplini 50 metara leptir stilom...Lenđer je bio sedmi u kvalifikacijama sa vremenom 23 sekunde i 51 stotinka, dok je Čavić zauzeo 12. mesto sa 23.76. Prvo mesto pripalo...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.