Izvor: Blic, 29.Dec.2017, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lemi iz "Motorheda" dobio spomen-ploču na Zvezdari

Fanovi Lemija Kilmistera, osnivača i frontmena grupe "Motorhed", juče su povodom dvogodišnjice smrti ove zvezde podigli spomen ploču na Zvezdari.

Na svom Tviter nalogu naš poznati humanitarac Jovan Simić preneo je da su fanovi osnivača "Motorheda" odali počast ovoj zvezdi postavivši spomen-ploču u Bulevaru kralja Aleksandra, na Lionu. Njih četvorica na fotografijama koje je Jovan postavio poziraju uz dve flaše poznatog viskija, obučeni u majice sa Lemijevim likom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Inače, Lemi Kilmister je preminuo pre dve godine u 70 godini života, a u javnosti će ostati upamćen kao osnivač i jedini stalni član grupe "Motorhed", prepoznatljiv po svojoj boji glasa i zulufima.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.