Lem ‘zvanično povlači’ predlog zakona o izručenju, novi sukobi u Hong Kongu

Izvor: Danas, 04.Sep.2019, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lem ‘zvanično povlači’ predlog zakona o izručenju, novi sukobi u Hong Kongu

Očekuje se da će šefica hongkonške Vlade Keri Lem tokom dana objaviti službeno povlačenje predloga zakona o izručenju, koji je izazvao tromesečne proteste u gradu pod kineskom vlašću, prenosi Rojters. Članak Lem ‘zvanično povlači’ predlog zakona o izručenju, novi sukobi u Hong Kongu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POBEDA DEMONSTRANATA Liderka Hong Konga POVUKLA ZAKON o izručenju Kini

Izvor: Blic, 04.Sep.2019

Liderka Hongkonga Keri Lam zvanično je povukla predlog za povlačenje zakona o izručenju Kini.

Nastavak na Blic...

Porodica Ćitić gubi kuću zbog korupcije i nepoštovanja zakona

Izvor: Danas, 04.Sep.2019

Četvoročlana porodica Ćitić biće iseljena iz svoje kuće u Vidovdanskoj ulici u centru Užica, sutra, 5. septembra u 9 časova, saznaje Danas. Kako za naš list kažu članovi ove porodice, o iseljenju ih nije zvanično obavestio javni izvršitelj, već su im to usmeno saopštili inspektori u Policijskoj...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.